Disassembler

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
12října2011

Ty máš taky blogísek?


Nó.. mám. To víte, už pomalu stárnu (táhne mi na pětadvacet), tak musím začít sepisovat paměti, dokud si něco pamatuju. Sice mám ty tuny skriptíků, snippetů a jiných znalostí všude možně poschovávané, ale bez patřičných komentářů okolo nebudu za rok vědět, k čemu jsou. Tady si je alespoň můžu okecat a třeba je tu najde i někdo jiný, komu pomůžou.

Přání a potřeby


What do you want me to do? LEAVE? Then they'll keep being wrong!
Obligatory xkcd

Taky začínám mít kolem sebe lidi a firmy, pídící se po nějakém kontaktu na mě, jelikož ví, že občas dělám nějaké webovky nebo programuju. A já jim doteď mohl dát jen mail a absenci své vlastní webové prezentace komentovat známým rčením „Kovářova kobyla chodí bosa.“ Teď už si zájemci konečně mohou prohlédnout některé moje výtvory a přečíst si pár mých postů, ať vědí, co jsem zač.

V neposlední řadě bych toto místo také rád pojal jako svoje pískoviště, kde budu moci vyjadřovat své názory na různé věci a dění kolem mě. Jedná se o jakousi touhu být viděn a slyšen, která je, i přes moji introvertní povahu, stále silnější. Ze sociálních sítí nemám dobrý pocit, tak se budu projevovat alespoň tady. I přesto, že je to tu moje do posledního písmenka, rozhodně nehodlám své názory nikomu vnucovat. Nerad bych byl dalším mongolským copywriterem nebo MS evangelistou s mírami 28/150/10M (zdravíme do Plzně).

Tak se hezky bavte a nic tu nerozbijte.