Disassembler

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

O mně


Zdravím,
Říkají mi Disassembler a jsem IT děvečka pro všechno. Oficiálně jsem zaměstnán jako administrátor middlewarových systémů u společnosti IBM, ale v čase, který nevěnuji svému zaměstnavateli, jsem jako OSVČ i administrátor nejrůznějších *nixových i Windowsových serverů, uživatelská technická podpora, programátor a vývojář webových i desktopových aplikací a automatizačních skriptů, a protože nejen prací je člověk živ, i občasný hráč počítačových her.

Přehled technologií, se kterými si rozumím


Administrace

Programovací Jazyky

Skriptovací jazyky

Webové technologie


Z výše uvedeného jste tedy asi poznali, že preferuji linuxové servery a Windowsovské pracovní stanice. Díky tomu mám tedy rozhled po obou světech a mohu se vyvarovat nedospělostem typu „Linux rulezzz!!!“. Jako správný administrátor si rád ulehčuji repetitivní práci nejrůznějšími automatizačními udělátky, jejichž tvorba a ladění mě baví. Netvrdím, že jsem Broukem Pytlíkem a že úplně všechny výše uvedené věci umím dokonale, ale rozhodně je umím natolik, aby byli mí zákazníci spokojeni. Když něco náhodou nevím, ochotně se vrhám po manuálech, dokumentacích a diskusních fórech, protože to, co mě baví, se naučím velice rychle.

Pokud byste projevili touhu mě kontaktovat, můžete mi napsat na disassembler@dasm.cz. A pokud některý z mých článků nebo skriptů shledáte užitečným, můžete mi přispět na pivo a párek.